В рамках проведення Всеукраїнського тижня професійної освіти в Козятинському міжрегіональному вищому професійному училищі 23 листопада пройшов конкурс серед здобувачів освіти з професії «Кухар» під назвою «Бренд від шеф-кухаря».
Конкурс професійної майстерності серед учнів проводиться з метою підвищення якості професійної майстерності, посилення інтересу до поглибленого вивчення предметів професійно-теоретичної підготовки і оволодіння навичками трудових прийомів. Троє учасників конкурсу творчо та професійно підійшли до виконання конкурсних завдань, на високому рівні приготували страви та презентували їх членам журі. Маючи частково заповнені інструкційно-технологічні картки та набір продуктів, здобувачі освіти самостійно обрали на свій смак ті продукти, які необхідні були для приготування страви, яку створювали власно (набір продуктів був забезпечений і поданий на окремому столі). Також конкурсанти мали змогу творчо поєднати, можливо непоєднувальні смаки, які в цілому дали неперевершений смак власної страви.
За основними критеріями оцінювання конкурсу, а саме дотримання технологічного процесу приготування страви, дотримання безпечних умов праці; оригінальність оформлення страви та за смакові якості; оригінальність складу рецептури; дотримання часу на виготовлення страви та презентація подачі , було визначено переможця конкурсу.
1 місце посіла Чайка Юлія – здобувач освіти групи № 6, яку підготувала майстер виробничого навчання Головатюк Ольга Миколаївна.
ІІ місце – Кухарець Сніжана (група № 302) та ІІІ місце – Тучак Марія (група 225), майстер виробничого навчання Плисак Тетяна Михайлівна.
ВІТАЄМО УЧАСНИКІВ КОНКУРСУ З ПРОФЕСІЙНИМИ ЗДОБУТКАМИ!