Кваліфікаційна пробна робота – завершальний етап виробничої практики.
У Козятинському училищі відповідно до освітньої програми з підготовки кваліфікованих робітників з професії «офіціант» пройшли кваліфікаційні пробні роботи . Здобувачі освіти групи № 26 чітко та професійно виконали виробничі завдання під час сервірування столу, подачі страв, підготовки зали до обслуговування. Під керівництвом майстра виробничого навчання Ольги Прилуцької учні продемонстрували професійні здобутки. Кваліфікація «Офіціант» є третьою складовою їх інтегрованої професії «Кухар. Кондитер.Офіціант», яку здобувають в училищі. Ця професія творча та вимагає ряд певних якостей особистості, вміння не тільки легко і вільно спілкуватися з відвідувачами ресторану чи кафе , але й за всіх обставин бути ввічливими, тактовними при обслуговуванні, мати специфічну пам’ять. Кожний робочий день офіціанта – це енциклопедія психологічних контактів. Для успішної роботи офіціант повинен мати інтуїцію, творчість та внутрішню культуру. Саме такі професійні якості, вміння та навички формують під час навчання у молодих спеціалістах.








