10-11 квітня 2023 року після закінчення виробничої практики на підприємствах здобувачі освіти Козятинського міжрегіонального вищого професійного училища , які здобувають професію «Кухар. Кондитер. Офіціант», виконували кваліфікаційну пробну роботу. Перелік завдань робіт відповідав вимогам кваліфікаційної характеристики кухаря 3 розряду та містив завдання щодо приготування різних страв. Здобувачі освіти групи 102 (майстер виробничого навчання Баланцева Т.М.) показали знання, уміння та навички, здобуті за період навчання та проходження виробничої практики з обраної професії. Майбутні кухарі проявили професійну творчість та естетичний смак під час оформлення та презентації страв. Кваліфікаційна комісія при оцінювані пробних робіт враховувала також робітничі показники досягнуті в період виробничої практики , учні продемонстрували професійні здобутки та отримали оцінки достатнього та високого рівня. Наступний етап навчання буде більш складним - здобуття кваліфікаціі кухар 4 розряду. Бажаємо майбутнім кухарям успіхів та нових звершень.






